Otváracia Doba

8:00-17:00

Očné vyšetrenia a predaj okuliarov.

Naši Odborníci

DIPL. OPT. EMIL VLČKO

Optik a optometrista s 20-ročnou praxou v očnej optike. Má za sebou viac ako 12 000 refrakcií. Absolvoval viacero odborných školení zameraných na meranie refrakcie, binokulárne videnie a aplikáciu kontaktných šošoviek. Zúčastnil sa mnohých výstav svetoznámych značiek okuliarov.

BC. REBEKA VLČKOVÁ

Absolventka lekárskej fakulty Masarykovej univerzity odbor Očný optik a optometrista v Brne. Pôsobila rok na očnej klinike v Neovízii ako optometrista a technik laserových operácii. Má za sebou viac ako 5 000 refrakcií s najmodernejšími prístrojmi. Ako očný optik a optometrista pracovala v jednej z najluxusnejších optík na Slovensku.

Vyšetrenia

U nás Vám ponúkame vyšetrenia zraku na vysokej úrovni pomocou najmodernejších meracích prístrojov značky Essilor. Súčasťou našeho kompletného očného vyšetrenia je meranie zrakovej ostrosti do ďiaľky aj do blízka, odchýlok videnia a binokulárnej rovnováhy.

Okuliare a rámy

Odborný a skúsený personál Vám poradí pri výbere vhodného okuliarového rámu podľa Vašich požiadaviek. Vybrať si môžte nielen zo svetoznámych značiek, ale aj finančne dostupnejších modelov. K našim rámom ponúkame základný servis zdarma.

Tom Ford, Gucci, YSL, Jaguar, Guess, Liu Jo, Victoria Backham, Dávid Backham, Carolina Herrera, Baldinini, Tomy Hilfiger, Dsquared, Seventh Street, Vogue, Hugo Boss, Carrera, Ralph Loren, ArmaniExchange, RayBan, Levis, Lacoste, Esprit, Roberto Carrer, Luca Marteli, Effect, Despada, S-line.

O nás

Sme rodinná optika, ktorá sa zameriava na kvalitu a precíznosť vyšetrení. Ponúkame nadštandardné služby za prijateľné ceny. Pri kúpe okuliarov ponúkame všetky vyšetrenia zdarma!

Kde nás nájdete

Andreja Hlinku 58, Prievidza